اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

موافقت سران قوا با افزایش ساعات تدریس معلمان بازنشسته

موافقت سران قوا با افزایش ساعات تدریس معلمان بازنشسته وزیر آموزش و پروش با بیان اینکه هر ساله بازنشستگان به علت کمبود معلم و برای ترمیم کمبود ساعات آموزش و پرورش بکار گرفته می‌شدند، اظهار داشت: امسال با مجوز سران قوا تنها تغییری که در نحوه به کارگیری بازنشستگان داشتیم، افزایش ساعات آن‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 11
کد خبر: ۱۵۸۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر یوسف نوری درباره علت بکارگیری بازنشستگان در کلاس‌‎های درس، گفت: هر ساله بازنشستگان به علت کمبود معلم و برای ترمیم کمبود ساعات آموزش و پرورش بکار گرفته می‌شدند و این موضوع در طول سالیان گذشته همواره وجود داشته است.

وی با بیان اینکه امسال بحث ما روی ساعات فعالیت بازنشستگان به ویژه در مقطع ابتدایی بود، افزود: در سال‌های گذشته مجوزی صادر شده بود که این عزیزان بصورت یک سوم ساعات قانونی در کلاس‌های درس حاضر شوند ولی با توجه به اینکه این امکان وجود ندارد، سه معلم برای یک کلاس درس در مقطع ابتدایی در نظر می گیریم لذا این موضوع در جلسه سران قوا مطرح شد تا از این معلمان بازنشسته در دوره ابتدایی به صورت ۲۴ ساعته استفاده شود.

نوری با بیان اینکه فکر می‌کنم این موضوع در جلسه سران تصویب شده البته باید دید ابلاغ هم شده یا خیر، ادامه داد: تنها تغییری که امسال در نحوه به کارگیری بازنشستگان داشتیم، افزایش ساعات آن‌ها است.

عضو کابینه دولت سیزدهم تأکید کرد: البته سیاست ما در به‌کارگیری نیروها، نخست با معلمان اصلی و موظف بوده بعلاوه اضافه تدریس‌های آن‌ها، سپس با معلمان خرید خدمات‌ و در نهایت از وجود نیروهای بازنشسته استفاده می‌کنیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار